Wilt u in de zomer graag genieten van een prachtige tuin? Dan schakelt u Hoveniersbedrijf Veku Groenprojecten in Rijen (dichtbij Oosterhout en Breda), de expert in tuinaanleg in Oosterhout, in.  Of u nou een nieuw huis heeft gekocht of toe bent aan verandering in de tuin, met de jarenlange ervaring van Veku Groenprojecten is geen opdracht te gek. Dit hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging, bestrating, grondwerken en veel meer. Kortom, voor tuinaanleg in Oosterhout bent u bij Veku Groenprojecten op het juiste adres. 

Vraag offerte aan

Benieuwd wat Veku Groenprojecten voor u kan betekenen?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte op maat aan.
Vraag offerte aan

Tuinaanleg in Oosterhout naar uw wens

Heeft u al een bepaald beeld van hoe uw tuin eruit moet komen te zien? Wilt u graag een bepaalde stijl, zoals modern of klassiek, in uw tuin terugzien? Bij Veku Groenprojecten kunt u in een vrijblijvend gesprek al uw wensen voor de tuinaanleg in Oosterhout naar voren brengen, zodat er een ontwerp kan worden gemaakt zoals u het voor ogen heeft. Verder wordt er op basis van het gesprek en het ontwerp een plan van aanpak gemaakt, zodat u precies weet wat er moet gebeuren om de tuin van uw dromen te realiseren en dat u niet voor verrassingen komt te staan.

De werkzaamheden voor tuinaanleg in Oosterhout

Bij Veku Groenprojecten is geen opdracht te gek. De werkzaamheden van het hoveniersbedrijf zijn zeer divers. Naast de gebruikelijke werkzaamheden kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld het bestraten van terrassen en looppaden, het aanleggen van vijvers en de daarbij behorende filtersystemen en het aanleggen van gazon en grasvelden. Ook de aanleg van kunstgras is geen probleem. Verder zijn wij ook in te schakelen voor het plaatsen van schuttingen en andere bouwkundige elementen, het toepassen van grondverbetering, het beplanten van plantenborders en het aanleggen en aansluiten van elektrische installaties en tuinverlichting.

Tuinaanleg in Oosterhout door Veku Groenprojecten?

Wilt u een hovenier met groene vingers inschakelen voor de tuinaanleg in Oosterhout? Dan schakelt u Veku Groenprojecten in. Met de jarenlange ervaring en het brede scala aan werkzaamheden van het bedrijf kan er een tuin geheel naar uw wens worden aangelegd. Voor een persoonlijke en vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen door te bellen naar 06 20826787 of 06 23141570. U kunt ook ons contactformulier op de website invullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op voor de tuinaanleg in Oosterhout. Uw droomtuin begint met tuinaanleg in Oosterhout (nabij Breda en Tilburg) van Veku Groenprojecten.